Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

2013 and memory slot 2 & 3 problem

 
 
dirtyangus
Guest
Posts: n/a
 
      10-02-2003, 11:41 PM
Got a 2013 pcb rev 2.0 with BIOS ji438 worked for years with a single
PC100 cl2 128Mb dimm. Tried to upgrade to 512Mb recently with 2
identical Kingston low density (double sided) 256Mb PC133 cl3 modules
which the board is supposed to support. Only sees the dimm in the
first slot (farthest from cpu). Either dimm by itself works in the
first slot by itself. Single dimm in either 2nd or 3rd slot is not
recognized and gets memory POST beeps at boot. Even tried the
original 128Mb PC100 dimm, same thing. Ok in slot one, not recognized
in slot 2 or 3.
Sounds like 2 bad memory slots, huh? Replaced with an identical MB
from another system, and get the same results. WTF????
Reset BIOS settings to default, tinkered with BIOS memory settings, no
luck.
Any ideas?
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1st call AC 2013 (Fort Worth, Texas, USA) submissions until 28 February 2013 natty2006@gmail.com Embedded 0 01-10-2013 04:12 PM
Last call: Information Systems 2013 submissions until 25 January 2013 natty2006@gmail.com Embedded 0 01-10-2013 04:12 PM
Call for participation: ADAPT 2013 @ HiPEAC 2013 gfursin@gmail.com Embedded 0 12-13-2012 10:55 AM


All times are GMT. The time now is 01:04 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment