Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

2500+ mobile and asus a7n8x-x boots up as 800mhz!!

 
 
louisk
Guest
Posts: n/a
 
      07-30-2004, 09:10 PM
bought mobile 2500+ cpu and asus a7n8x-x motherboard, and samsung
512mb ddr pc400 ram

and the board alreayd has lates bios as well

so i boot it up and its at 600mhz or 800mhz don't remember
so i went into bios and manually set it to 133x14

since its a 1833mhz so 14x133 =1862 so it should boot up at 1800 but
then it boots up as 800mhz

also, weird thing is when i was installing windows xp, it did the
intial formating of HD and the copying of setup files, then when it
goes into windows to install, it get stuck at the windows LOGO the one
where its a black screen with the colorful windows logo
it keeps on freezing there until i went into bios and changed system
performance and memory timings to AGGResSIVE MODE
weird!!

but i still can't get it to boot up to correct speed!

 
Reply With Quote
 
 
 
 
John Doe
Guest
Posts: n/a
 
      08-02-2004, 07:39 AM
..
"louisk" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)...
> bought mobile 2500+ cpu and asus a7n8x-x motherboard, and samsung
> 512mb ddr pc400 ram
>
> and the board alreayd has lates bios as well
>
> so i boot it up and its at 600mhz or 800mhz don't remember
> so i went into bios and manually set it to 133x14
>
> since its a 1833mhz so 14x133 =1862 so it should boot up at 1800 but
> then it boots up as 800mhz
>
> also, weird thing is when i was installing windows xp, it did the
> intial formating of HD and the copying of setup files, then when it
> goes into windows to install, it get stuck at the windows LOGO the one
> where its a black screen with the colorful windows logo
> it keeps on freezing there until i went into bios and changed system
> performance and memory timings to AGGResSIVE MODE
> weird!!
>
> but i still can't get it to boot up to correct speed!
>



 
Reply With Quote
 
 
 
 
bill bixby
Guest
Posts: n/a
 
      12-10-2004, 08:59 AM
"John Doe" <(E-Mail Removed)> wrote in news:410defba$(E-Mail Removed):

> .
> "louisk" <(E-Mail Removed)> wrote in message
> news:(E-Mail Removed)...
>> bought mobile 2500+ cpu and asus a7n8x-x motherboard, and samsung
>> 512mb ddr pc400 ram
>>
>> and the board alreayd has lates bios as well
>>
>> so i boot it up and its at 600mhz or 800mhz don't remember
>> so i went into bios and manually set it to 133x14
>>
>> since its a 1833mhz so 14x133 =1862 so it should boot up at 1800 but
>> then it boots up as 800mhz
>>
>> also, weird thing is when i was installing windows xp, it did the
>> intial formating of HD and the copying of setup files, then when it
>> goes into windows to install, it get stuck at the windows LOGO the one
>> where its a black screen with the colorful windows logo
>> it keeps on freezing there until i went into bios and changed system
>> performance and memory timings to AGGResSIVE MODE
>> weird!!
>>
>> but i still can't get it to boot up to correct speed!
>>

>
>
>


the defalut power now multi is either 6x or 8x cant recall
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cheap LG Mobile Motorola Mobile Nokia Mobile Philips MobileSony-ericsson Mobile yuwenwu004@gmail.com Apple 0 12-09-2007 09:02 PM
thinkpad R51 warm boots, but not cold boots. twhite17@gmail.com IBM Thinkpad 1 08-20-2007 06:25 AM
A7V880 - Boots Mobile XP ok? Ed Light Asus 3 09-12-2004 02:55 PM
2500+ mobile and asus a7n8x-x boots up as 800mhz!! louisk Overclocking 5 07-31-2004 06:00 AM
2500+ mobile and asus a7n8x-x boots up as 800mhz!! louisk Asus 2 07-31-2004 02:58 AM


All times are GMT. The time now is 11:55 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment