Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

IS-7 mobo, repeating long beeps on startup

 
 
Kelly Humphries
Guest
Posts: n/a
 
      11-03-2011, 04:37 AM
Hiya kids! Just like the subject line says, there's no POST beep and I
get long, repeating beeps at startup. Looking up beep codes, I see that
it's probably a RAM error. I've unseated/reseated the four memory sticks
and it didn't help. So now I have to take out all of them and put them
back one at a time to see what that does?

Just thought I'd check in to see what movies you all are watching
today....
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compaq Deskpro won't boot, won't read floppy or CD, 1 long beep-1 short-1 long-1 short, pause then 1 long-2 short beeps Olde Fortran Compaq 2 05-31-2006 03:45 AM
Dimension 4400 - 3 long beeps at startup? John H. Dell 4 03-05-2005 02:54 AM
Getting a repeating long beep when booting Abit VA-10 Yogurtmonkey Abit 1 10-11-2004 03:59 PM
long repeating beeps Seymour Asus 3 02-15-2004 10:24 AM
System Beeps - Five Beeps (One long, two short, high pitch, low pitch) Huw E Asus 1 01-29-2004 08:24 AM


All times are GMT. The time now is 08:03 AM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment