Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

848P-A version 1.00 - slow boot up

 
 
newbie
Guest
Posts: n/a
 
      02-13-2006, 08:45 PM
Have an ECS 848P-A with P4 1.6Ghz CPU and a GB of RAM. The unit seems to
work OK except very slow boot up time. It takes 1 minute 10 sec to go
from power up to "detecting IDE drive". The time between drive detection
and starting WinXP is reasonable (maybe 1~3 secs). However, WinXP took
another 3~4 minutes before the PC is ready to be used. What does the
BIOS do during the 1 min 10 sec?
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DH57dd/core i3 slow boot, slow wake up cew Intel 2 05-19-2012 11:52 PM
Ati radeon x700 graphics card , i'm unsure of the version that i have....or is there only one version? Just Wondering ATI 1 03-20-2006 11:21 PM
Help me Plz!Debugging RAM version of build,produces rt output,Bin version does not! ssubbarayan Embedded 7 12-21-2005 03:28 PM
Updated version of ezusb.sys ? My version is 1.1 from 2001 / 2002 from cypress website Martin Maurer Embedded 1 11-20-2004 08:39 PM
TC1100 - SP2 - SLOW SLOW SLOW! Stef Tablet PC 10 09-13-2004 09:53 AM


All times are GMT. The time now is 09:17 AM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment