Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

9700 Pro AIW MSI KT400 Problem, help!!

 
 
Junior Member
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
 
      11-04-2007, 10:12 PM
Computer Spec


Msi KT400 Ultra
1 Gig of Ram
1.7 Amd thoroughbred
9700 Pro AIW


Problem i have is, i just removed a 9800 SE card from my PC and at the time my cpu was clocked at its Norm wich is 1.7mhz

well i came across the 9700 pro aiw so i threw it in there, when i first put it in, it would not post, so i defaulted all the bios settingd, by reseting the cmos and now boots fine, but when i go in and change the FSB to the norm 133 it wont boot again, any suggestions on why this is happening, (side note) when the 9800 pro first came out i had one of them in this system ran fine not sure if this helps but i cannot put the FSB back to 133 or it will no post, back to 100 and it boots fine, help me, thx in advance
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Junior Member
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
 
      11-05-2007, 03:08 AM
nm i had the PSU cord shared with the HD and i hooked up the hd to a diff power cord and graphic card had its own, and now all works fine
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AYI 9700 Pro AIW and the KT400 chip set. Beer4Me ATI 0 10-06-2004 04:50 PM
9800 pro aiw or 9700 pro aiw?does they work outside US alecxx ATI 1 10-17-2003 07:10 PM
ati aiw 9700 pro & soyo kt400 dragon ultra Kent ATI 1 08-08-2003 09:37 PM
ati aiw 9700 pro & soyo kt400 dragon ultra Kent Soyo 1 08-08-2003 09:37 PM
9700 np / 9700 pro / 9700 pro ultimate ? HALL ATI 5 07-14-2003 05:19 PM


All times are GMT. The time now is 07:49 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment