Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Advance 97 problems....

 
 
Bryan Anderson
Guest
Posts: n/a
 
      06-26-2003, 05:54 PM

I have an eMachines 190 PC - Intel IM845GL Motherboard with on-board
Advance 97 sound. The problem I have is a constant hiss - when there
is no sound playing then the hiss is there and it is also annoying in
quiet pieces of music.

It's not the speakers at they sound fine on another PC (and they are
new and a replacement for others that sounded the same on this PC),
so I imagine that it's the soundcard.

Questions - is it likely that an updated driver might help? Problem
is, I can't see an updated driver anywhere.

Would a cheap PCI soundcard be a better bet? And if so, would putting
on in automatically disable the on-board sound?

Any help would be good,

Bryan Anderson <(E-Mail Removed)>
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IC7-G Max II Advance Problem. Josh Abit 13 05-16-2004 03:38 PM
Prescott/Northwood P4 chips and IC7-G MAXII ADVANCE NoneOfBusiness Abit 16 05-12-2004 02:20 PM
Abit IC7-G MAX2 Advance Can you do raid with ide drives with this motherboard? William.R.Reisen Abit 5 12-22-2003 02:42 PM
IC7-G Advance: Best PCI slot for modem Dale Frameli Abit 0 09-22-2003 02:43 PM
Abit IC7-G Max2 Advance aa Abit 7 07-31-2003 12:37 AM


All times are GMT. The time now is 08:27 AM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment