Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

AP400 Professional Workstation

 
 
Junior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
 
      08-19-2007, 04:15 PM
I'm trying to use one of these.....

It has the original SCSI drive installed. (About 4 GB)

When I plug in an IDE drive to the "primary" IDE connector it is recognized. But the machine insists on trying to boot from it.

The boot order feature in the setup program can't seem to distinguish between the two hard drives although other screens recognize all four drives correctly (floppy, CD, IDE and SCSI).

Can anybody help me force the box to boot from the SCSI drive?

What is the maximum IDE drive size supported and how can in increase it?

Thanks in advance....

am
 

Last edited by AlanMuller; 08-19-2007 at 04:19 PM..
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AP400 Professional Workstation AlanMuller Compaq 2 08-21-2007 10:15 PM
Professional Workstation AP400 access bios Johnathon Aaron Steel Compaq 1 06-29-2005 06:26 PM
Professional Workstation 5100 Jose Lucas Compaq 0 11-19-2003 01:29 AM
clear CMOS/ reset BIOS on Professional Workstation 5100 Richard Compaq 1 10-14-2003 08:29 AM
Professional Workstation at W8000 CHANGE USERNAME TO westes Compaq 0 10-13-2003 04:04 PM


All times are GMT. The time now is 10:49 AM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment