Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Can't update the Live! Series WDM Drivers (ERROR on LiveDrvPack_Patch.exe)

 
 
CURIOUS ANGEL
Guest
Posts: n/a
 
      07-27-2005, 02:19 PM
I've tried repeatedly to install the patch
LiveDrvPack_Patch.exe
dated 2003/03/14 for my SB Live! 5.1 card and keep getting:
- - - - - - - - - - - - - - -
ERROR

Setup could not detect any Sound Blaster Live! Series WDM Drivers on
your system.

Please ensure that your Sound Blaster Live! Series WDM Drivers is
properly installed before running this Setup program.
- - - - - - - - - - - - - - -

This is a new install of WINDOWS 2000 PROFESSIONAL and I have no less
than 9 upgrades to install to update my original Live! 5.1 CD:

LiveDrvPack_Patch.exe . . . 03/14/2003
LiveDrvUni-Pack(ENG).exe . . . 11/11/2003
CDBD_PCApp_1_00_05.exe . . . 04/20/2005
PlayCenter3_02_52.exe . . . 03/13/2003
PLCFULL_PCAPP_3_02_70.exe . . . 04/19/2005
DDINSUPD.EXE . . . 04/01/2003
Recorder_2_00_34_(ENG).exe . . . 03/13/2003
MiniDisc_1_00_15_(ENG).exe . . . 03/13/2003
Remote_1_40_26_(ENG).exe . . . 03/13/2003

Is there a particular order to installing these that might be
conflicting with getting the drivers updated? What's happening here?

Thanks!

Angel

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Folk
Guest
Posts: n/a
 
      07-27-2005, 04:31 PM
On 27 Jul 2005 07:19:01 -0700, "CURIOUS ANGEL" <(E-Mail Removed)>
wrote:

>I've tried repeatedly to install the patch
>LiveDrvPack_Patch.exe
>dated 2003/03/14 for my SB Live! 5.1 card and keep getting:
>- - - - - - - - - - - - - - -
>ERROR
>
>Setup could not detect any Sound Blaster Live! Series WDM Drivers on
>your system.
>
>Please ensure that your Sound Blaster Live! Series WDM Drivers is
>properly installed before running this Setup program.
>- - - - - - - - - - - - - - -
>
>This is a new install of WINDOWS 2000 PROFESSIONAL and I have no less
>than 9 upgrades to install to update my original Live! 5.1 CD:
>
>LiveDrvPack_Patch.exe . . . 03/14/2003
>LiveDrvUni-Pack(ENG).exe . . . 11/11/2003
>CDBD_PCApp_1_00_05.exe . . . 04/20/2005
>PlayCenter3_02_52.exe . . . 03/13/2003
>PLCFULL_PCAPP_3_02_70.exe . . . 04/19/2005
>DDINSUPD.EXE . . . 04/01/2003
>Recorder_2_00_34_(ENG).exe . . . 03/13/2003
>MiniDisc_1_00_15_(ENG).exe . . . 03/13/2003
>Remote_1_40_26_(ENG).exe . . . 03/13/2003
>
>Is there a particular order to installing these that might be
>conflicting with getting the drivers updated? What's happening here?
>
>Thanks!
>
>Angel


Have you tried Creative's Auto Update feature? It's a simple Active X
control that works just like Windows Update.... it scans your system
and then recommends which updates you need. It's always worked well
here, although I have an Audigy 2 so I can't speak for how well it
works on older products.

To check it out, go here:
http://www.soundblaster.com/support/
and choose "Software AutoUpdate"

 
Reply With Quote
 
 
 
 
T Shadow
Guest
Posts: n/a
 
      07-27-2005, 08:15 PM
"CURIOUS ANGEL" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed) ups.com...
> I've tried repeatedly to install the patch
> LiveDrvPack_Patch.exe
> dated 2003/03/14 for my SB Live! 5.1 card and keep getting:
> - - - - - - - - - - - - - - -
> ERROR
>
> Setup could not detect any Sound Blaster Live! Series WDM Drivers on
> your system.
>
> Please ensure that your Sound Blaster Live! Series WDM Drivers is
> properly installed before running this Setup program.
> - - - - - - - - - - - - - - -
>
> This is a new install of WINDOWS 2000 PROFESSIONAL and I have no less
> than 9 upgrades to install to update my original Live! 5.1 CD:
>
> LiveDrvPack_Patch.exe . . . 03/14/2003
> LiveDrvUni-Pack(ENG).exe . . . 11/11/2003
> CDBD_PCApp_1_00_05.exe . . . 04/20/2005
> PlayCenter3_02_52.exe . . . 03/13/2003
> PLCFULL_PCAPP_3_02_70.exe . . . 04/19/2005
> DDINSUPD.EXE . . . 04/01/2003
> Recorder_2_00_34_(ENG).exe . . . 03/13/2003
> MiniDisc_1_00_15_(ENG).exe . . . 03/13/2003
> Remote_1_40_26_(ENG).exe . . . 03/13/2003
>
> Is there a particular order to installing these that might be
> conflicting with getting the drivers updated? What's happening here?
>
> Thanks!
>
> Angel
>

The drivers from the CD may have to be installed befor the upgrade will
"see" the card.


 
Reply With Quote
 
CURIOUS ANGEL
Guest
Posts: n/a
 
      07-27-2005, 09:30 PM
Both of you are wrong, actually. Creative apparently can't spare
120-character spaces in the brief description of this update to include
THIS:

If the install of LiveDrvPack_Patch.exe will not progress, you may have
to install LiveDrvUni-Pack(ENG).exe (((FIRST))).

But wait! wait! they WERE able to afford to complete lead you a wild
chase with the following 130-character misinformation, acronym
C.R.A.P.:

You must have the previous LiveDrvPack.exe (SBLW-XPWEB-W3-US), posted
July 17, 2002. in your system if you wish to use this patch.

Uh huh.
Where is LiveDrvPack.exe, you ask?
NOWHERE!
How then are you supposed to install LiveDrvPack_Patch.exe?

Well, isn't it obvious? Intuit these drivers psychically, of course
tsk. I mean, uh, everyone can tell that a file

Dated . . . 2003/11/11
Named . . . LiveDrvUni-Pack(ENG).exe
Contains . . . LiveDrvPack.exe

right? No? Frankly my dear, Creative could give a damn because you
can't find it (or mention of it) anywhere on their site. Whoever came
up with this pathetic excuse for support deserves the Consumer Badwill
Award of the Year, just as soon as they receive the 1st Place Ribbon
for unnecessarily Shabby, irresponsible Tech Writing.

I don't appreciate wasting (2? 3?) hours playing peek-a-boo with what
ought to be a plainly-worded install tip and I translate the kind of
feckless disregard Creative has for THIS customer as nothing short of
contempt.

I'll remember that next time I buy my next soundcard, Creative. And
I'll leave it to you to wonder how many millions of other Sound Blaster
Live! 5.1 owners will remember your leading them a merry (not) chase
for NO GOOD GODDAMN REASON.

Angel

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WDM won't Start - whatever WDM is BH2 Nvidia 7 03-16-2007 06:47 PM
special WDM drivers for WinMediaCenter Ed Granny ATI 3 12-08-2003 06:39 PM
AIW 8500 and WDM drivers jp ATI 0 12-07-2003 11:12 PM
HELP! WDM Rage Theater Audio and Video drivers fail to start Andrew ATI 7 09-11-2003 12:28 AM
Help installing WDM drivers. Tazz ATI 5 09-02-2003 01:23 AM


All times are GMT. The time now is 06:51 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment