Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Creative SB Live

 
 
BrianB
Guest
Posts: n/a
 
      12-07-2003, 06:12 PM
I am using Creative Play Centre 2 V1.01.71.0 software
with my SB Live 1024 board on an ME system.

Recently I get an error message when I open Play
Center2 to the effect that it
"Cannot initialise MediaDet's COM object".
This does not prevent the playing of MP3 files
from my HD but it does cause
my system to fail to recognise or open
my CD, TEAC CD-W512EB,or my DVD player.

I have tried posting to various Creative Technology
support NGs without success and searches on Google
and the Microsoft KB have so far failed to help.

Any ideas as to the problem greatly appreciated.

TIA

Brian
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I am upset at Creative Technology because they no longer make Creative Music Synth [220]. Radium Soundblaster Live 1 01-28-2007 08:20 PM
Creative Live card; do I need wires from card to MOBO? Wilson Asus 4 12-12-2005 08:22 PM
Creative SB Live! vs NVIDIA/Realtek Mark Asus 6 08-05-2005 09:07 PM
I will not stop spamming Creative newsgroups till I get Creative Music Synth [220] Lover of SB16's FM synth Soundblaster Live 0 10-19-2004 05:37 PM
NF7-S V2.0 on board sound v/s Creative SB Live! Claudio Abit 15 03-06-2004 12:53 PM


All times are GMT. The time now is 05:32 AM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment