Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

ecs kt600-a problem....

 
 
megamer
Guest
Posts: n/a
 
      04-16-2005, 03:14 PM
ok, i just bought a kt600-a mobo and a sempron 2500+ with 512 ddr400
ram. everything works fine execpt when i load up quake 3, the
videocard or the motherboard makes a wierd buzzing sound, its not the
fan, and the mouse pointer comes thru when im in the game, also the
sound ceases. i have a creative geforce 256 ddr agp running windows 98
se.

--
Posted using the http://www.hardwareforumz.com interface, at author's request
Articles individually checked for conformance to usenet standards
Topic URL: http://www.hardwareforumz.com/Eliteg...pict52586.html
Visit Topic URL to contact author (reg. req'd). Report abuse: http://www.hardwareforumz.com/eform.php?p=256244
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elite ECS RX480-A vs. ECS RS482-M vs. Asus A8N-SLI Deluxe motherboard? Jason ECS 1 05-25-2006 04:49 PM
Abit sales plummeted in 2005... hello ECS......... John Lewis Abit 13 09-26-2005 01:37 AM
ECS K7VTA3 v5 and XP 2500+ with 333Mhz fsb Arto Kolehmainen ECS 1 07-10-2003 07:45 PM
ECS K7SOM+ DURON PRO 1800cpu USB2 snd grphics lan? fama ECS 2 07-05-2003 05:25 PM
ECS K7S5A Version 3.1 BIOS Upgrade problem Sam Cheung ECS 4 07-01-2003 10:32 PM


All times are GMT. The time now is 07:40 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment