Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

FSB probleems no post

 
 
DoKoske
Guest
Posts: n/a
 
      11-19-2005, 08:46 AM
hi guys i was wondering if someone could help me out, i have bee
figihting for days with thi

CPU: AMD Athlon 240
mobo: K7N2 DELTA
Memory: 512 pc 3200 400mhz ddr x

i changed the FSB on my K7N2 DELTA2, and now i cant get post /video
changed it from 133 to 166
i tried clearing the CMOS with the Jbat jumpers- nothing(tried al
diffrent ways with power off and cable out
i tried pulling out the battery overnight - nothin
i know the K7n2 delta had j10 and j11 jumpers but i cant seam to fin
them anywhere on here

i would apreciate any commons.
th

Sent via Archivaty.com
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FSB probleems no post DoKoske Epox 0 11-19-2005 08:46 AM
FSB probleems no post DoKoske Epox 0 11-19-2005 08:46 AM
Xeon 533 FSB or P4 800 FSB ? (Corrected post) Manish M. Intel 62 01-08-2004 07:20 AM
Xeon 533 FSB or P4 800 FSB ? (Corrected post) Manish M. Hardware 29 12-22-2003 01:54 AM
KG7 - FSB @ 133MHz = Unstable / FSB @ 100MHz = Stable - Help! Timmy The Turtle Abit 0 07-08-2003 07:38 PM


All times are GMT. The time now is 03:28 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment