Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

K7S5A processor issues

 
 
Junior Member
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
 
      01-31-2008, 01:17 AM
My "new" motherboard is having problems with my AMD Athlon XP 2400+ processor. I've downloaded the most recent BIOS, which should support this. I've tried setting the board to 133/133, but it freezes up a few seconds after loading Windows XP. I have a 250W power supply, but it ran at the usual 2GHz with this power supply on another board, so I doubt it's the issue here.

I know there are tons of "2400s show up as 1800s" threads, but none of them involve freezing and most are fixed by setting the board to 133/133.

If it comes down to downloading a custom BIOS, which one should I go with?

Update: It locks in Ubuntu as well, so it's not the OS's fault.
 

Last edited by Ensign_Expendable; 01-31-2008 at 01:52 AM.. Reason: Updated situation
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
K7S5A Pro Bus/Memory Issues hukuis ECS 1 09-25-2004 04:45 PM
Mother Board Monitor Cause Boot Issues w/K7S5A? Ralph D. ECS 6 07-07-2004 04:35 AM
Memory issues with K7S5A Max Norris ECS 2 01-22-2004 03:13 AM
Re: K7S5A Pro v5.0 won't recognize 2400+ processor DrSardonic ECS 1 07-26-2003 07:33 AM
Re: ECS K7S7AG - do they have PS & Memory issues like K7S5A ? woody ECS 0 07-26-2003 04:46 AM


All times are GMT. The time now is 11:55 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment