Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

k8n neo4 platinum v.3.0 usb problem

 
 
Ale
Guest
Posts: n/a
 
      05-29-2007, 08:52 AM
Excuse my poor english..
I have this motherboard but i can't activate the support for usb2...
every time i plug a usb device it works only in 1.1 instead of 2.0.....why?
i've tried every single port.
sisoft sandra says this:
http://img259.imageshack.us/img259/8...ndrarw3.th.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/2172/usbbn0.th.jpg

the device is usb2!
in the bios there isn't the option of choosing the speed of the ports..only
usb enabled or disabled..pppfff!
what can i do?
thanks.


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Ale
Guest
Posts: n/a
 
      06-02-2007, 01:33 PM

"Ale" <(E-Mail Removed)> ha scritto nel messaggio
news:465be9bb$0$4788$(E-Mail Removed). ..
> Excuse my poor english..
> I have this motherboard but i can't activate the support for usb2...
> every time i plug a usb device it works only in 1.1 instead of
> 2.0.....why?
> i've tried every single port.
> sisoft sandra says this:
> http://img259.imageshack.us/img259/8...ndrarw3.th.jpg
> http://img49.imageshack.us/img49/2172/usbbn0.th.jpg
>
> the device is usb2!
> in the bios there isn't the option of choosing the speed of the
> ports..only usb enabled or disabled..pppfff!
> what can i do?
> thanks.


the problem is in that device which is not usb2!!!!!! mmmmmmmm...
after trying a lot of times i find the solution...another usb2 pen works
correctly!


 
Reply With Quote
 
 
 
 
francisco.canino@gmail.com
Guest
Posts: n/a
 
      06-22-2007, 04:33 PM
On Jun 2, 9:33 am, "Ale" <(E-Mail Removed)> wrote:
> "Ale" <(E-Mail Removed)> ha scritto nel messaggionews:465be9bb$0$4788$(E-Mail Removed) s.tin.it...
>
> > Excuse my poor english..
> > I have this motherboard but i can't activate the support for usb2...
> > every time i plug a usb device it works only in 1.1 instead of
> > 2.0.....why?
> > i've tried every single port.
> > sisoft sandra says this:
> >http://img259.imageshack.us/img259/8...ndrarw3.th.jpg
> >http://img49.imageshack.us/img49/2172/usbbn0.th.jpg

>
> > the device is usb2!
> > in the bios there isn't the option of choosing the speed of the
> > ports..only usb enabled or disabled..pppfff!
> > what can i do?
> > thanks.

>
> the problem is in that device which is not usb2!!!!!! mmmmmmmm...
> after trying a lot of times i find the solution...another usb2 pen works
> correctly!


I have the same problem , it is a nightmare. Can somebody help?

thanks

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
k8n neo4 platinum usb 2.0 problem francisco.canino@gmail.com MSI 2 06-24-2007 05:28 AM
A64 3000+ won't O/C on MSI K8N Neo4 Diamond like on MSI K8N Neo2 Platinum Uffe AMD Overclocking 1 10-16-2005 12:21 PM
MSI K8N Neo4/SLI or MSI K8N Neo4 Platinum/SLI Nospam AMD Overclocking 6 06-13-2005 01:29 PM
K8N Neo4/SLI Or K8N Neo4 Platinum/SLI. Nospam MSI 2 06-06-2005 08:33 AM
K8N Neo4 Platinum; No USB 2 Outpost MSI 6 05-09-2005 07:54 PM


All times are GMT. The time now is 02:36 AM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment