Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Known incompatibility with ZNF3-150 and nVidia GF3 Ti cards?

 
 
Randy Miller
Guest
Posts: n/a
 
      01-17-2004, 04:13 PM
I just got this board and it won't boot up past the initial screen
with either of my GF3 Ti cards in. I have a 200 and 500 both, and they
both go thru post and then go to another screen with a blinking cursor
in the upper left corner of the screen. If I take out the GF3 card
and put an old Lightspeed 128 in a pci slot it boots fine! Makes no
sense that an nVidia chipset wouldn't get along with nVidia cards, but
it may be planned that way too, to force me to buy an ATI card
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Known "cold-start" problem (motherboards with Nvidia chipsets, Core-2)??? Intel Guy Intel 0 04-27-2007 02:17 PM
Any known issues with the ATI AIW 7500 Radeon and nVidia chipset drivers? heymikey ATI 1 12-14-2003 07:30 AM
Any known issues with nVidia chipset drivers and ATI All-In-Wonder 7500 Radeon cards? heymikey Asus 0 12-14-2003 03:34 AM
Are there known problems using Nvidia products with SB Audigy Chris Nvidia 8 11-07-2003 06:43 PM
GF3 Ti200 - GF3 Ti4200 Daniel Yates Overclocking 21 09-10-2003 01:50 AM


All times are GMT. The time now is 02:31 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment