Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

MSI 6741 HELP with SATA setup

 
 
Junior Member
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
 
      10-27-2006, 01:54 AM
Hello:

I am trying to setup a raid 1 aray on this board. I know nothing about sata
setups.

The drives are WD 1200's I have read in more than place to set both drive jumpers to master on sata raid setup. WD says these drives to NOT use master/slave jumpers?

Anyway, I have 2 sata connectors on the motherboard, when I plug each one into each one of the drives the drives will NOT spin/power up. If I remove the motherboard connector from the drive, the drive will spin/power up.

This happens if I use either one of the power connectors on the drive.

I was thinking I might have a problem with the drive but it is doing the same thing with both drives.

Any help/suggestions would be appreciated.

Tks.
Bill
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re: cant install drivers "setup did not find compatable drivers......setup will exit" Augustus ATI 0 08-19-2008 05:13 AM
Lockups with MSI-6741 P. M. MSI 0 03-26-2005 11:24 AM
Help with SATA Raid setup on K8N GBS Asus 2 01-13-2005 08:55 PM
Help with SATA setup...please! Damien & Marcelle Durham Gigabyte 4 07-11-2004 09:56 AM
MSI FX5900 Ultra 256 MB and MSI 648 MAX (HELP) Macross MSI 1 09-06-2003 09:05 AM


All times are GMT. The time now is 05:28 AM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment