Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Need Help installing system

 
 
David Clark
Guest
Posts: n/a
 
      11-13-2004, 06:29 PM
I have a Soyo K-8 USA Dragon Ultra

My HD is 36 Gig SATA 150 Raptor.

I have installed the ALI drivers for the onboard RAID chip.

When I try to install the system (XP), it does not detect any hard drives.

What am I doing wrong?

Thanks....


 
Reply With Quote
 
 
 
 
dave
Guest
Posts: n/a
 
      11-14-2004, 02:25 AM
"David Clark" <(E-Mail Removed)> wrote in message news:<Znsld.897715$(E-Mail Removed)>...
> I have a Soyo K-8 USA Dragon Ultra
>
> My HD is 36 Gig SATA 150 Raptor.
>
> I have installed the ALI drivers for the onboard RAID chip.
>
> When I try to install the system (XP), it does not detect any hard drives.
>
> What am I doing wrong?
>
> Thanks....


When prompted for a driver disk, I believe you press F6 at the start
of the install. Leave the flopp in the drive until later in the
process. Remove it after you see the first windoze splash screen.
Dave
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help installing ATI graphics card in a GX-150 system scooterspal Dell 5 02-11-2007 04:39 AM
Need help installing XP Pro with SATA HDD Jim Soyo 1 08-26-2004 10:22 PM
HELP: Clean Installing 10.3 AFTER installing 10.3.2 - CD WON"T let me! Dokker Apple 8 12-21-2003 08:08 AM
Need info on installing SATA on a new system. algae Asus 2 12-07-2003 02:57 AM
HELP: Installing an Operating system Steve Wilson Laptops 0 06-23-2003 09:02 PM


All times are GMT. The time now is 10:05 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment