Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

No boot on MS-6577

 
 
Paul D.Smith
Guest
Posts: n/a
 
      09-02-2008, 03:38 PM
Can someone tell me whether there is any hope for am MS-6577 that fails to
boot? This is one I'm trying to get going for a friend so all bets are off
as to what they really did to it ;-).

Symptoms are that the CPU fan starts and keeps going, but that's it.
Nothing on screen and no beeps.

I've tried new power supply and a different (known working) processor.

There doesn't seem to be any indication that it tries to access an attached
floppy drive to I don't think the various BIOS recovery options are
possible.

So, dead or worth getting the BIOS EEPROM reblown?

Thanks,
Paul DS.

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
--boot from sata drive ?--Please post your boot.ini for XP or NT to Father Time Asus 5 01-09-2004 01:28 PM
P4B266-C Boot Problem - Won't Scan Boot Devices Parallax Abstraction Asus 2 11-15-2003 12:03 AM
KR7A-133 - boot v no boot reason? Denis Mahony Abit 3 11-01-2003 07:37 PM
how do i get rid of the "F8: Boot Menu F12: Network Boot" on my K7S5A Pro ? Reid Fleming ECS 1 09-12-2003 10:56 PM
problems on boot: unmountable boot volume win xp Maxtor SATA hdrive Dave Asus 1 08-19-2003 05:35 PM


All times are GMT. The time now is 09:41 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment