Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

p4 wont boot.

 
 
Andrew
Guest
Posts: n/a
 
      06-13-2004, 08:34 PM
Hi I got a new MSI MainBoard that says it supports 400, 533 amd 800fsb
speeds.The manual says that if you have a 400fsb cpu use ddr 266 ram.
I have read the manual throughly, but this is really confusing to me.
I have inserted my older pentium 4 processor at 1.6ghz w/ 400fsb. I
installed it properly and i know it works, i tested it on an older
motherboard. But when i turn on the computer, the motherboard has a
diagnostic 4 leds at the back of the computer, and show all four red,
meaning from hte manual that the cpu is damgaed or not install ed
correctly. by the way, the motherboard is the msi neo series board. Is
the mobo damaged or is it something else? thanks for all replys...


-Andrew
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System time wont update P4C800-E, seconds wont tick Ian Asus 3 10-02-2004 09:57 PM
Re: IC7-G with 2Gb wont boot Colin Dyckes Abit 0 08-02-2003 11:28 AM
Re: NF7-S Wont Take Chipset Drivers Morgan Abit 2 07-19-2003 11:48 AM
KD7-s wont boot above FSB 133. Help please! Smiffy Abit 4 07-12-2003 01:11 AM
Re: NF7-S Wont Take Chipset Drivers Mark H Abit 0 07-10-2003 04:02 PM


All times are GMT. The time now is 03:14 AM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment