Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

P4PE upgrade with new video card (was: RAM for P4PE)

 
 
Lars-Erik ěsterud
Guest
Posts: n/a
 
      01-23-2007, 02:24 AM
old man wrote:

> Yes they were installation problems, which can often be caused by ram


I'm very pleased that the installation of the MSI 7600GS AGP card in
my P4PE went winthout any problems. My old 350W PSU is behaving well,
and the CPU works less (less heat). So I'm very pleased - especially
since I have read and heard about so much trouble with these cards.

Well, I have ordered 512MB extra RAM now. Haven't installed that yet,
but it's the same type and manufacturer as the 512MB I allready have
(slowe though, had CL2, but can't get hold of any faster than CL2.5)
--
Lars-Erik - http://www.osterud.name - ICQ 7297605
WinXP, Asus P4PE, 2.53GHz, 512MB, MSI 7600GS, SB-Live
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video Corruptio in P4PE with ATI 9600XT graphics card Eric Lancer Asus 7 09-09-2004 10:05 PM
Who knows the last reveision no. for P4PE-X and P4PE-X/TE? Dieter Rausch Asus 0 05-20-2004 01:11 PM
P4PE and Video Card John Asus 5 07-27-2003 06:29 AM
Re: P4PE/P4PE-X Manny Asus 0 07-18-2003 03:48 AM


All times are GMT. The time now is 12:30 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment