Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

P5W DH Deluxe cold boot problem

 
 
Junior Member
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
 
      10-23-2006, 02:15 PM
The system suddenly stopped to cold boot after complete powering off.
I was able to boot it after pressing the case's power switch numerous times and powering on/off the PSU. If I just switch off the system using case's power switch (green LED on the MB stays on) then system boots just fine but if I turn off the PSU then after repowering I experiencing the described problem. If I've managed to boot then the system works just fine even under heavy load for a long time.
Any thoughts?

MB - ASUS P5W DH Deluxe
CPU - Core2 Duo E6600 2.4GHz
RAM - 2Gb Corsair XMS2 DDR2-667
PSU - SeaSonic S12-430W
HDD - 2x300Gb PATA Seagate, 400Gb SATA300 Seagate, 160Gb PATA Maxtor
 

Last edited by barmaley; 10-23-2006 at 02:23 PM..
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
P5W DH Deluxe cold boot problem barmaley Asus 0 10-23-2006 02:24 PM
QUESTION??? P4PE-Cold Boot- occassional boot fail--> replacement mobos the same? Any help pls seeker Asus 4 05-21-2005 03:08 AM
Re: Win98 SE does not recognize PS/2 mouse on cold boot, only warm boot (reboot) Chloe PC Hardware 1 06-08-2004 12:18 AM
P4P800 Deluxe cold boot trouble Hoonose Asus 0 12-24-2003 11:25 PM
A7N8X Deluxe Cold Boot Issue cal Asus 11 12-04-2003 01:36 AM


All times are GMT. The time now is 02:45 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment