Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Problem with strange graphic mode in boot.

 
 
Tobias Johansson
Guest
Posts: n/a
 
      05-19-2004, 05:21 PM
**** Post for FREE via your newsreader at post.usenet.com ****

Hello

Got a problem with my Asus P4C800-E Delux motherboard and my Matrox
Millennium P750 graphics card.
When booting and in bios-mode there is some strange graphics mode that my
graphics card doesnt support or something. The screen is all messed up, i
cant see a thing.

Is this a known problem?
Got any clue?


Best regards,
Tobias



-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
*** Usenet.com - The #1 Usenet Newsgroup Service on The Planet! ***
http://www.usenet.com
Unlimited Download - 19 Seperate Servers - 90,000 groups - Uncensored
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Thomas Antonsen
Guest
Posts: n/a
 
      05-19-2004, 07:01 PM
It is indeed a well known problem. Apparently Matrox has found a work
around, which should be availeble from the Matrox Users website.

Regards Thomas


"Tobias Johansson" <(E-Mail Removed)> skrev i en meddelelse
news:(E-Mail Removed)...
> **** Post for FREE via your newsreader at post.usenet.com ****
>
> Hello
>
> Got a problem with my Asus P4C800-E Delux motherboard and my Matrox
> Millennium P750 graphics card.
> When booting and in bios-mode there is some strange graphics mode that my
> graphics card doesnt support or something. The screen is all messed up, i
> cant see a thing.
>
> Is this a known problem?
> Got any clue?
>
>
> Best regards,
> Tobias
>
>
>
> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
> *** Usenet.com - The #1 Usenet Newsgroup Service on The Planet! ***
> http://www.usenet.com
> Unlimited Download - 19 Seperate Servers - 90,000 groups - Uncensored
> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=



 
Reply With Quote
 
 
 
 
Tobias Johansson
Guest
Posts: n/a
 
      05-19-2004, 08:16 PM
**** Post for FREE via your newsreader at post.usenet.com ****

Thanks that helped the problem.
I didn't know that Matrox had a Forum

That sure will answere some other questions.
Thanks again.

/ Tobias


"Thomas Antonsen" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:40abaf01$0$263$(E-Mail Removed). ..
> It is indeed a well known problem. Apparently Matrox has found a work
> around, which should be availeble from the Matrox Users website.
>
> Regards Thomas
>
>
> "Tobias Johansson" <(E-Mail Removed)> skrev i en meddelelse
> news:(E-Mail Removed)...
> > **** Post for FREE via your newsreader at post.usenet.com ****
> >
> > Hello
> >
> > Got a problem with my Asus P4C800-E Delux motherboard and my Matrox
> > Millennium P750 graphics card.
> > When booting and in bios-mode there is some strange graphics mode that

my
> > graphics card doesnt support or something. The screen is all messed up,

i
> > cant see a thing.
> >
> > Is this a known problem?
> > Got any clue?
> >
> >
> > Best regards,
> > Tobias
> >
> >
> >
> > -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
> > *** Usenet.com - The #1 Usenet Newsgroup Service on The Planet! ***
> > http://www.usenet.com
> > Unlimited Download - 19 Seperate Servers - 90,000 groups - Uncensored
> > -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

>
>





-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
*** Usenet.com - The #1 Usenet Newsgroup Service on The Planet! ***
http://www.usenet.com
Unlimited Download - 19 Seperate Servers - 90,000 groups - Uncensored
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange graphic problem with COD2 and Evga 8800 GTS Bobsen Nvidia 2 05-24-2007 03:12 PM
Thinkpad/Lenovo Graphic Card - Intel Media Graphic Adapter mng888@hotmail.com IBM Thinkpad 2 03-01-2006 10:45 AM
Problem with strange graphic mode in boot. Tobias Johansson Asus 1 05-19-2004 07:16 PM
Strange 8200 graphic problem... Amos Dell 3 12-02-2003 04:55 AM
Question about S-VIDEO and connecting my TV to my computer (via graphic 9600 Pro graphic card).... Melandre ATI 7 11-04-2003 04:28 PM


All times are GMT. The time now is 08:48 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment