Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Re: Can't get sound to load

 
 
Homer Jay Simpson
Guest
Posts: n/a
 
      08-20-2010, 05:38 AM
"Metspitzer" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)...
> On Thu, 19 Aug 2010 23:01:03 -0400, Metspitzer <(E-Mail Removed)>
> wrote:
>
>>I just bought this mobo
>>http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131406
>>
>>I installed the drivers that came with the mobo, and everything but
>>the sound worked.
>>
>>The error message I was getting was........
>>Audio Device on High Definition Audio Bus
>>
>>It would try to find the driver but coudn't. I was going to try to
>>uninstall and reinstall. When I did that, the error I started getting
>>was......found new hardware and all that was listed was "media"
>>
>>I called Asus and the tech guy said it was a Windows problem. I am
>>using XP SP2. He suggested a hot fix called hb888111. I downloaded
>>that from Cnet and nothing changed.
>>
>>I still get "new hardware found" Media.
>>
>>Suggestions?

>
> BTW here is what shows up as a problem in the Device Manager
> http://img815.imageshack.us/img815/1702/mediar.jpg


This motherboard uses the VT1708S. Have you downloaded and installed the
following audio driver from ASUS?

VIA Audio Driver V6.0.1.7900 for Windows 32/64bit XP & 32/64bit Vista&
32/64bit 7



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do you tell iPhoto not to load for iPhones, but load for otherdigital cameras? Ant Apple 4 10-01-2012 10:19 AM
Re: Can't get sound to load Paul Asus 0 08-29-2010 04:00 PM
Re: Can't get sound to load Rob Asus 0 08-20-2010 11:54 AM
Can anyhone help? KV8-MAX-3 and serial sata drives - can't get XP to detect and load onto the drives. bryer102@hotmail.com Abit 15 06-21-2005 06:55 AM
sysACE load vs bootloader load of vxWorks on ML310 Bo Embedded 0 03-02-2005 08:50 PM


All times are GMT. The time now is 06:11 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment