Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Re: Gigabyte Board and ATA 100

 
 
T Thome
Guest
Posts: n/a
 
      08-22-2003, 05:35 AM
"Just Wondering" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:Hy51b.237386$(E-Mail Removed) able.rogers.com...
> 2 of my 3 hard drives are ATA-100 while the 3rd is ATA 133, my CD burner

is
> ATA 33, a standard thing I guess. I have master/slaved the Burner

(samsung)
> and my boot drive, a Fujitsu 20g, in the bios I can select AUTO detection

of
> the cable (ATA33/66/100) It seems when I use a 80 pin cable, either the
> board or my burner don't like it. I have to leave it set to auto or

manually
> select the ATA33 setting, otherwise when I boot it does not recognize my
> Hard Drive or burner, it will have all sorts of gibberish where is lists

the
> make of the hard drive.


I would suspect the cable first, and then double check the jumpers on the
drives.

Tim


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is Ultra-ATA compatible with (simple) ATA/IDE or compatible with Serial-ATA ? Oliver Boswell Laptops 5 10-24-2006 11:26 PM
NF7 ATA 33 not ata 100 Fred Scharmann Abit 5 12-14-2003 06:16 PM
Gigabyte GA-8SQ800 Ultra Serial ATA and Parallel ATA bootup problem Dan Gigabyte 2 11-19-2003 09:52 AM
"Note: One SERILLEL2 SATA Converter only works for one Ultra ATA 100/ ATA 133 IDE hard disk or other ATAPI device at a time." Pelvis Popcan Abit 2 09-24-2003 01:54 AM
Re: Gigabyte GA-8PE667 and ATA 100 bbunny Gigabyte 0 08-24-2003 10:21 AM


All times are GMT. The time now is 05:33 AM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment