Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

SLI is not enabled.

 
 
Junior Member
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
 
      04-14-2009, 05:33 AM
Hi guys, I just got a problem last night after i installed the newest driver for my desktop, but i found out that there is no SLi option,and even worse is one card is not even shown under display adapters. so there is only one card is working, but where is the other?

Info of my DELL XPS720

OS:Windows Vista Home Premium (6.0,version 6001)
Bios: Phonenix ROM BIOS PLUS Verison 1.10 A06
CPU: Intel core2 Extreme Q6850 @ 3.00Ghz(4 CPUs)
Ram: 4g
DirectX: 10

Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GT 512M DUAL !
Driver version: 182.50


HELPPPPP!!
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
To SLI, or not to SLI John Edmister Nvidia 13 11-25-2007 11:42 PM
to sli or not to sli??? John Edmister Nvidia 2 11-23-2007 07:47 AM
M2n-sli Deluxe (am2 nforce 570 sli atx) does not boot handyandy Asus 6 10-21-2006 09:58 PM
Run two cards on A8N-SLI Prem NOT in SLI mode? Una Asus 3 11-20-2005 02:26 PM
Asus A8N-SLi Deluxe nForce4 SLi (Socket 939) PCI-Express Motherboard (MB-087-AS) Jordan Petkov Asus 5 12-04-2004 04:45 AM


All times are GMT. The time now is 11:19 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment