Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

SoundBlaster Live Value Win ME Issue - Unable to install driver

 
 
Iwi
Guest
Posts: n/a
 
      11-08-2005, 06:30 PM
Hi,

Tried to install the SoundBlaster Live Value driver under Windows ME but I
am not able to get it going. Seems like the driver is no good, even though
it is supposed to work under ME. Windows sees the hardware but than again it
does not work. Driver appears to install ok but upon completion of
installation it does not work and in the hardware report it shows an error.
Tried a few times but to no avail.

Does anyone know a fix for this or have a driver ? the card used to work but
won't work since re-installing Windows.

Thanks,

Iwi


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
soundblaster live 5.1 model sb0100 driver-please help KG Soundblaster Live 1 12-29-2005 11:27 PM
Sound Blaster Live Value! w/ Win XP J Soundblaster Live 8 03-16-2005 09:01 PM
SoundBlaster Live/Value Sound Card Come with an Audio Out Port? Jay Chan Dell 10 05-24-2004 03:03 PM
Replacing Dell proprietory Soundblaster Live card with a retail Soundblaster Live card Anthony Edwards Dell 16 04-04-2004 12:38 AM
Uninstalling SoundBlaster Live value BRH Soundcards 0 07-18-2003 07:53 PM


All times are GMT. The time now is 07:47 PM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment