1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

9800 Pro - Halo issue

Discussion in 'ATI' started by trm54321, Dec 26, 2006.

  1. trm54321

    trm54321 Guest

    Anyone had any luck running Halo smoothly with he 9800 Pro 128mb card?

    Tried everything noted on the MS site and elsewhere...jerky as hell.

    P4 2.4 and 1gb memory with SB Live.
     
    trm54321, Dec 26, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. trm54321

    PTA Guest

    Had no problem myself, I used to run it on a system slightly faster than
    yours (2.4Ghz AthlonXP, 1GB RAM and Audigy 2) with a 9800 Pro with
    little problem.

    Only major difference is the processor, probably thats the problem,
    AthlonXP provide much more "bang for the buck (or in this case MHz)"
    than P4 ever did.




    trm54321 wrote:
    > Anyone had any luck running Halo smoothly with he 9800 Pro 128mb card?
    >
    > Tried everything noted on the MS site and elsewhere...jerky as hell.
    >
    > P4 2.4 and 1gb memory with SB Live.
     
    PTA, Dec 27, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. JR
    Replies:
    6
    Views:
    2,786
    LeeB18509
    Oct 21, 2003
  2. ajb
    Replies:
    15
    Views:
    449
    Hervey Cleckley
    Dec 28, 2003
  3. We Live For The One We Die For The One
    Replies:
    25
    Views:
    636
    We Live For The One We Die For The One
    Jan 28, 2004
  4. Steve Henderson
    Replies:
    4
    Views:
    274
    Steve Henderson
    Feb 21, 2004
  5. I discuss
    Replies:
    6
    Views:
    321
    I discuss
    May 2, 2004
Loading...

Share This Page