Abit AN7 parallel port does not work.

Discussion in 'Abit' started by luisfer99, Jun 10, 2007.

  1. luisfer99

    luisfer99

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    1
    Hello all,

    Here is my story:

    1.- I use my parallel port to connect an extarnal devide used to unlock cell phones. It uses a program that will only work with legacy ports (0378, 0278 , 03bc). About a week ago I made a mistake when connection the device and I think I shorted the LPT port, since that day the software will not communicate thru the parallel port anymore.

    Windows does shows the LPT1 port under system devices, I also verified Bios and the LPT port is correctly setup.

    My question is, is there something that I could check or replace in my Mobo to make the port work again?

    Everything else works perfectly.

    Thanks.

    P.S. I cannot use a PCI to LPT card because the address assigned by windows are not legacy and can not be changed.
    luisfer99, Jun 10, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Simon
    Replies:
    2
    Views:
    6,300
    Simon
    Sep 1, 2004
  2. Simon
    Replies:
    1
    Views:
    405
    logized
    Aug 31, 2004
  3. Thomas M. Goethe
    Replies:
    0
    Views:
    546
    Thomas M. Goethe
    Jan 28, 2004
  4. Andrew Schumer

    USB to PARALLEL (not PARALLEL to USB)

    Andrew Schumer, Feb 23, 2005, in forum: PC Hardware
    Replies:
    0
    Views:
    300
    Andrew Schumer
    Feb 23, 2005
  5. PiErre
    Replies:
    8
    Views:
    725
    chris 2008
    Nov 26, 2007
Loading...

Share This Page