ASRock P4S55FX+ and Celeron D 330 problems

Discussion in 'ASRock' started by jknevitt, Aug 14, 2006.

  1. jknevitt

    jknevitt

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Messages:
    1
    First post, so bear with me.

    I recently bought a new, never-been-opened Celeron D 330 to put into my P4S55FX+ mobo. I'd done a bit of research and was pretty confident it was going to work. So, I plug it in, power up and I hit the first problem: it hangs once it tries to boot Windows (WinXP SP2) -- it won't even show a windows splash screen. As soon as the system load goes from the mobo to the processor, it hangs. Sometimes, if it's feeling generous, it will let me hit F11 and pick a drive to boot from, and I can boot up Windows that way (c:\ aka Windows is my only boot drive). Invariably, when in Windows, it will run fine for about 5-10 minutes, and then hang. Dead. Nothing.

    At first I thought it was a BIOS issue, so I updated to the latest version (1.7) but still the same thing occurs.

    Is it a compatibility issue? Am I missing something in my BIOS settings? Has this occurred with anyone else?
    jknevitt, Aug 14, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Andy
    Replies:
    6
    Views:
    358
  2. Martin Weil

    AsRock P4S55FX & Sempron

    Martin Weil, Sep 8, 2004, in forum: ASRock
    Replies:
    2
    Views:
    841
    Martin Weil
    Sep 8, 2004
  3. jimi

    p4pe vs celeron d 330

    jimi, Oct 26, 2005, in forum: Asus
    Replies:
    1
    Views:
    277
    Muttley
    Oct 26, 2005
  4. Jason Stacy
    Replies:
    0
    Views:
    1,219
    Jason Stacy
    Nov 29, 2006
  5. Jason Stacy
    Replies:
    0
    Views:
    1,375
    Jason Stacy
    Nov 29, 2006
Loading...

Share This Page