B2882 doesn't boot

Discussion in 'Tyan' started by BestKevin@gmail.com, Mar 16, 2005.

  1. Guest

    Good day,
    I bought a B2882 barebone rack 1U system that comes with S2882
    motherboard, Installed a single AMD Opteron 242 processor, a single
    module of kingston KVR333X64C25/512 in CPU1/Slot1. Now, when I turn on
    the system it starts up, but no monitor signal out. What should I check
    ? Maybe the processor ? OT is the memory module not compatible (I don't
    find it listed in the kingston's site for this mainboard).
    Thanks in advance.
     
    , Mar 16, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. doug Guest

    Hi, have you ever heard that servers require Registered ECC memory, all
    Opterons do. I recommend Super Talent.

    www.lynncomp.com

    <> wrote in message
    news:...
    > Good day,
    > I bought a B2882 barebone rack 1U system that comes with S2882
    > motherboard, Installed a single AMD Opteron 242 processor, a single
    > module of kingston KVR333X64C25/512 in CPU1/Slot1. Now, when I turn on
    > the system it starts up, but no monitor signal out. What should I check
    > ? Maybe the processor ? OT is the memory module not compatible (I don't
    > find it listed in the kingston's site for this mainboard).
    > Thanks in advance.
    >
     
    doug, Apr 27, 2005
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Charlie
    Replies:
    7
    Views:
    857
    Charlie
    Jan 31, 2005
  2. Replies:
    0
    Views:
    871
  3. Louie
    Replies:
    0
    Views:
    844
    Louie
    Mar 7, 2006
  4. Replies:
    1
    Views:
    1,061
    R.V. Gronoff
    Jul 14, 2005
  5. Replies:
    1
    Views:
    467
    R.V. Gronoff
    Jul 14, 2005
Loading...

Share This Page