BIOS problem soyo P4VTP-2BA2

Discussion in 'Soyo' started by blm333, Apr 16, 2005.

  1. blm333

    blm333 Guest

    I have soyo P4VTP-2BA2 and winXp Home edition;
    during boot-up I'm getting the message:
    "hardware initiate failed, Please check device!!! the BIOS does not be
    installed. press <g> to continue!"
    after pressing <g> system loads up and everything is working
    I've tried to clear CMOS - same symptoms
    where is the problem, any suggestions?
    blm333, Apr 16, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Ech Tername

    New Bios rev 2BA2 for 7VBA133U

    Ech Tername, Aug 31, 2003, in forum: Soyo
    Replies:
    0
    Views:
    502
    Ech Tername
    Aug 31, 2003
  2. Bill McKenzie

    Not find hdd boot devices with SY-P4VTP

    Bill McKenzie, Aug 3, 2004, in forum: Soyo
    Replies:
    1
    Views:
    341
    Jim B
    Aug 3, 2004
  3. Cow1578

    P4VTP Memory Issues

    Cow1578, Feb 11, 2005, in forum: Soyo
    Replies:
    4
    Views:
    726
  4. K7VTAPRO-2BA2

    , Oct 20, 2005, in forum: Soyo
    Replies:
    1
    Views:
    811
    ThunderBob
    Oct 21, 2005
  5. RioBORG

    K7VTAPRO-2BA2

    RioBORG, Dec 6, 2005, in forum: Soyo
    Replies:
    4
    Views:
    1,107
    ThunderBob
    Feb 7, 2006
Loading...

Share This Page