1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Creative Software won't detect...

Discussion in 'Soundcards' started by Tareq Djamous, Aug 31, 2004.

  1. my Soundblaster Audigy.

    Hi,

    I really tried everything, but I can't solve this problem.
    I even read the creative forum, and looked up this topic
    several times with google.

    So here's my problem:

    I got that soundcard, SB Audigy, and WinXP with SP2
    detects it and installs its driver.
    When i start my SB CD it says something like:
    "...parts are corrupted , can't install drivers.."
    So does the autoupdate function on soundblaster.com.
    I downloaded the webupdate, extracted the drivers and
    installed them manually. That worked !
    But now I want to install the tools, nada.
    Can I get them to install manually without recognizing
    the soundcard ?

    Bye and thanks Tareq
    Tareq Djamous, Aug 31, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Christine
    Replies:
    1
    Views:
    179
  2. Gil Evans
    Replies:
    5
    Views:
    209
    The Nicholson's
    Feb 24, 2005
  3. Lover of SB16's FM synth
    Replies:
    0
    Views:
    831
    Lover of SB16's FM synth
    Oct 19, 2004
  4. Radium
    Replies:
    1
    Views:
    1,268
  5. Kit
    Replies:
    0
    Views:
    446
Loading...

Share This Page