Creative VIA Velocity pci and old 370sea mb

Discussion in 'Supermicro' started by valkiriy_jar, Aug 6, 2005.

  1. valkiriy_jar

    valkiriy_jar Guest

    Hi.
    Just bought Creative VIA Velocity pci network card based on vt6122
    chip - put it into my old PC (year 1999) SuperMicro 370sea - and it
    doesnt boot (no fans spinning - assumed no power from PS). Removed the
    NIC - it boots again.
    When put the NIC into "new" soyo sy-p4rc350 - the "new" PC is working
    with the NIC.

    I searched for PCI specs and found vt6122 is PCI version 2.2. Specs for
    370sea PCI are Not found.

    Did the same test with "old" fica cw33 motherboard, which is stated PCI
    2.2 and the NIC - the PC starts booting, but beeps and dosnt finish the
    boot procedure.

    I'd guess the NIC is of some higher PCI standard (voltage ?).
    Please, advise.
    Thanks.

    vj
     
    valkiriy_jar, Aug 6, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Star  Gazer
    Replies:
    1
    Views:
    1,783
  2. Travis
    Replies:
    0
    Views:
    327
    Travis
    May 16, 2004
  3. Ad

    STB Velocity 4400 driver

    Ad, Jul 9, 2004, in forum: Nvidia
    Replies:
    6
    Views:
    266
    default
    Jul 26, 2004
  4. Everett X. Wang

    Velocity measurement

    Everett X. Wang, Dec 26, 2007, in forum: Embedded
    Replies:
    8
    Views:
    459
    Thad Smith
    Dec 29, 2007
  5. James254
    Replies:
    6
    Views:
    397
    Walter Banks
    May 31, 2009
Loading...

Share This Page