CT-9CJS Handigator

Discussion in 'Chaintech' started by Lord Dragosani, Feb 18, 2004.

  1. I just got a new Chaintech CT-JCJS. All seems to be working fine except for
    the "Handigator" remote. I've got the CBox and drivers installed properly,
    but nothing happens when I push the buttons on the remote. I've also tried
    putting fresh new batteries in it.

    Any Ideas out there??
    Lord Dragosani, Feb 18, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Lord Dragosani

    jOhN Guest

    Lord Dragosani wrote:

    > I just got a new Chaintech CT-JCJS. All seems to be working fine except for
    > the "Handigator" remote. I've got the CBox and drivers installed properly,
    > but nothing happens when I push the buttons on the remote. I've also tried
    > putting fresh new batteries in it.
    >
    > Any Ideas out there??
    >
    >

    WOL (Wake on LAN) needs to be enabled in the bios. Most everyone gets
    tripped up by this :)
    jOhN, Feb 18, 2004
    #2
    1. Advertising

  3. Lord Dragosani

    Lazarus Guest

    you MUST connect the W.O.L lead from the c box to the mb and then switch it
    on in the bios.

    Then your remote will work ok!

    "Lord Dragosani" <> wrote in message
    news:p8yYb.9220$...
    > I just got a new Chaintech CT-JCJS. All seems to be working fine except

    for
    > the "Handigator" remote. I've got the CBox and drivers installed

    properly,
    > but nothing happens when I push the buttons on the remote. I've also

    tried
    > putting fresh new batteries in it.
    >
    > Any Ideas out there??
    >
    >
    Lazarus, Feb 18, 2004
    #3
  4. Thanks for the tip! Unfortunately, it still isn't working.

    I notice that there is a red LED near the top of the remote. Shouldn't it
    flash or turn on or something when I push the buttons?? Mine doesn't do
    anything. Again, I've tried replacing the batteries, but it seems like the
    thing is dead.

    Maybe I just have a bad remote.

    "Lazarus" <> wrote in message
    news:c0ufvn$p24$...
    > you MUST connect the W.O.L lead from the c box to the mb and then switch

    it
    > on in the bios.
    >
    > Then your remote will work ok!
    >
    > "Lord Dragosani" <> wrote in message
    > news:p8yYb.9220$...
    > > I just got a new Chaintech CT-JCJS. All seems to be working fine except

    > for
    > > the "Handigator" remote. I've got the CBox and drivers installed

    > properly,
    > > but nothing happens when I push the buttons on the remote. I've also

    > tried
    > > putting fresh new batteries in it.
    > >
    > > Any Ideas out there??
    > >
    > >

    >
    >
    Lord Dragosani, Feb 18, 2004
    #4
  5. Lord Dragosani

    Lazarus Guest

    Funny....I just returned mine and got a new one....the original one died
    when I was using it.........

    You are not using an infra red keyboard by any chance? that can mess with
    it!

    Do you have USB COMPOSITE listed in device manager?


    "Lord Dragosani" <> wrote in message
    news:p1CYb.24829$...
    > Thanks for the tip! Unfortunately, it still isn't working.
    >
    > I notice that there is a red LED near the top of the remote. Shouldn't it
    > flash or turn on or something when I push the buttons?? Mine doesn't do
    > anything. Again, I've tried replacing the batteries, but it seems like

    the
    > thing is dead.
    >
    > Maybe I just have a bad remote.
    >
    > "Lazarus" <> wrote in message
    > news:c0ufvn$p24$...
    > > you MUST connect the W.O.L lead from the c box to the mb and then switch

    > it
    > > on in the bios.
    > >
    > > Then your remote will work ok!
    > >
    > > "Lord Dragosani" <> wrote in message
    > > news:p8yYb.9220$...
    > > > I just got a new Chaintech CT-JCJS. All seems to be working fine

    except
    > > for
    > > > the "Handigator" remote. I've got the CBox and drivers installed

    > > properly,
    > > > but nothing happens when I push the buttons on the remote. I've also

    > > tried
    > > > putting fresh new batteries in it.
    > > >
    > > > Any Ideas out there??
    > > >
    > > >

    > >
    > >

    >
    >
    Lazarus, Feb 18, 2004
    #5
  6. Lord Dragosani

    Lazarus Guest

    The LED is a strange beast......the first time i ever inserted batteries and
    pressed the mouse pad the led flashed red once.

    At the time I didnt have the WOL connected.

    It has never ever flashed again even when inserting new batts so either it
    was an indicator that WOL wasnt connected or its a factory preset and only
    ever flashes once when you first use it to indicate its working ok

    Thats all I can think of!


    "Lord Dragosani" <> wrote in message
    news:p1CYb.24829$...
    > Thanks for the tip! Unfortunately, it still isn't working.
    >
    > I notice that there is a red LED near the top of the remote. Shouldn't it
    > flash or turn on or something when I push the buttons?? Mine doesn't do
    > anything. Again, I've tried replacing the batteries, but it seems like

    the
    > thing is dead.
    >
    > Maybe I just have a bad remote.
    >
    > "Lazarus" <> wrote in message
    > news:c0ufvn$p24$...
    > > you MUST connect the W.O.L lead from the c box to the mb and then switch

    > it
    > > on in the bios.
    > >
    > > Then your remote will work ok!
    > >
    > > "Lord Dragosani" <> wrote in message
    > > news:p8yYb.9220$...
    > > > I just got a new Chaintech CT-JCJS. All seems to be working fine

    except
    > > for
    > > > the "Handigator" remote. I've got the CBox and drivers installed

    > > properly,
    > > > but nothing happens when I push the buttons on the remote. I've also

    > > tried
    > > > putting fresh new batteries in it.
    > > >
    > > > Any Ideas out there??
    > > >
    > > >

    > >
    > >

    >
    >
    Lazarus, Feb 18, 2004
    #6
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. dodo

    handigator 9cjs

    dodo, Nov 3, 2003, in forum: Chaintech
    Replies:
    0
    Views:
    884
  2. Ginchy

    Handigator for 9CJS

    Ginchy, Nov 30, 2003, in forum: Chaintech
    Replies:
    2
    Views:
    866
  3. Ian

    9CJS "handigator" range?

    Ian, Jan 13, 2004, in forum: Chaintech
    Replies:
    8
    Views:
    898
  4. rmandigo
    Replies:
    0
    Views:
    769
    rmandigo
    Apr 6, 2004
  5. jlcarriere
    Replies:
    17
    Views:
    1,353
    Ginchy
    Apr 11, 2005
Loading...

Share This Page