1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Directx9 problem

Discussion in 'Nvidia' started by Phil Drinnan, Dec 31, 2003.

  1. Phil Drinnan

    Phil Drinnan Guest

    Just upgraded my system to p4 2.6 on a asus p4s800d board,SIS chipset.
    Using a GF4 4200 in Win98se, everytime I move above Directx 8.1 I lose
    texture acceleration. Card worked fine with P3 and Directx 9.0b on a via
    chipset board, before upgrade. Flashed bios, got new nvidia drivers.
    Perhaps it's the end of 98se. Any thoughts would be appreciated.
    Phil Drinnan, Dec 31, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Frank
    Replies:
    2
    Views:
    282
    Evil_Kenshin
    Aug 6, 2003
  2. Ralf Pogorzelski
    Replies:
    0
    Views:
    317
    Ralf Pogorzelski
    Oct 9, 2004
  3. John

    AIW 8500DV DirectX9

    John, Nov 2, 2003, in forum: ATI
    Replies:
    2
    Views:
    318
    patrickp
    Nov 2, 2003
  4. Avi
    Replies:
    0
    Views:
    301
  5. Cameron
    Replies:
    2
    Views:
    330
    Stanlin877
    Feb 18, 2004
Loading...

Share This Page