ECS 755-A2 SATA raid problems

Discussion in 'ECS' started by cagliostro@my-deja.com, Jul 7, 2005.

  1. Guest

    Has anyone here ever setup an ECS 755-A2 with dual SATA drives in a
    RAID-0 configuration? I tried to to just that using 2 Seagate 160G SATA
    drives. I had Windows XP Pro previoulsy installed in one of the drives
    and used the SIS RAID utility to create a RAID-0 array. (I checked the
    box indicating the source drive was a boot device) The utility asked me
    to reboot and after restarting, spent about 2 hours building the
    striped set. After rebooting a final time the drive was not bootable
    and all my data gone!

    I don't see any other options in the BIOS to configure RAID other than
    the Windows SIS utility...what am I doing wrong?
    , Jul 7, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Mirko

    ECS 755-A / 755-A2 ?

    Mirko, Dec 23, 2003, in forum: ECS
    Replies:
    3
    Views:
    1,595
    steve harris
    Feb 8, 2004
  2. podman9999
    Replies:
    3
    Views:
    267
    steve harris
    Feb 8, 2004
  3. =?ISO-8859-15?Q?Sven_K=F6hler?=

    ECS 755-A2

    =?ISO-8859-15?Q?Sven_K=F6hler?=, Feb 25, 2004, in forum: ECS
    Replies:
    9
    Views:
    433
    steve harris
    Mar 7, 2004
  4. Billy

    ECS 755-A2 V1.0 ?

    Billy, Jul 28, 2004, in forum: ECS
    Replies:
    3
    Views:
    366
  5. Just Wondering
    Replies:
    2
    Views:
    3,581
    Just Wondering
    Feb 5, 2008
Loading...

Share This Page