ECS KN1 Extreme - Only hearing sound from 2 Speakers (I have 4 speakers and a sub)

Discussion in 'ECS' started by krzyray@gmail.com, Apr 12, 2005.

  1. Guest

    I have an ECS KN1 Extreme and I downloaded the NVIDIA Sound Card
    Drivers/Software - which installed fine.

    I have Logitech Z560 4.1 Computer Speakers (has 4 speakers and a
    subwoofer). It has a green connector and a black connector for sound.

    I plugged in the green connector into the green connector on the
    motherboard and the black connector into the blue connector on the
    motherboard. In the NVIDIA Mixer Program, I set the number of speakers
    to 4 and change the blue connector from line in to Rear Speaker Out.

    I can hear sound from the 2 rear speakers fine, but I do not hear any
    sound from my 2 front speakers nor my subwoofer.

    Any ideas?

    Thanks!
    , Apr 12, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Replies:
    2
    Views:
    4,810
    joemama
    May 4, 2006
  2. troy
    Replies:
    1
    Views:
    783
    madmax
    Sep 11, 2005
  3. BowTie
    Replies:
    4
    Views:
    740
    Rotes Sapiens
    Oct 10, 2005
  4. Replies:
    8
    Views:
    1,059
    Eric Wolfe
    Feb 22, 2006
  5. ¸ô¶ó

    KN1 Extreme & Geil Memory

    ¸ô¶ó, Mar 3, 2007, in forum: ECS
    Replies:
    0
    Views:
    835
    ¸ô¶ó
    Mar 3, 2007
Loading...

Share This Page