ecs kt600-a problem....

Discussion in 'ECS' started by megamer, Apr 16, 2005.

  1. megamer

    megamer Guest

    ok, i just bought a kt600-a mobo and a sempron 2500+ with 512 ddr400
    ram. everything works fine execpt when i load up quake 3, the
    videocard or the motherboard makes a wierd buzzing sound, its not the
    fan, and the mouse pointer comes thru when im in the game, also the
    sound ceases. i have a creative geforce 256 ddr agp running windows 98
    se.

    --
    Posted using the http://www.hardwareforumz.com interface, at author's request
    Articles individually checked for conformance to usenet standards
    Topic URL: http://www.hardwareforumz.com/Elitegroup-ecs-kt600-problem-ftopict52586.html
    Visit Topic URL to contact author (reg. req'd). Report abuse: http://www.hardwareforumz.com/eform.php?p=256244
    megamer, Apr 16, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Brian

    overclock ECS KT600?

    Brian, Feb 17, 2005, in forum: ECS
    Replies:
    3
    Views:
    889
    BigDog
    Aug 30, 2005
  2. Brian

    ECS KT600? CPU Fan sensor?

    Brian, Mar 1, 2005, in forum: ECS
    Replies:
    1
    Views:
    870
    Kent_Diego
    Mar 1, 2005
  3. Jess Fertudei

    ECS KT600-A? Good or Bad?

    Jess Fertudei, Mar 2, 2005, in forum: ECS
    Replies:
    5
    Views:
    894
    Kent_Diego
    Mar 4, 2005
  4. Brian
    Replies:
    0
    Views:
    560
    Brian
    Jan 26, 2004
  5. paq

    ECS KT600-A motherboard?

    paq, Jan 15, 2004, in forum: AMD Overclocking
    Replies:
    0
    Views:
    227
Loading...

Share This Page