Epox 8K7A+ / Windows 2000 160 GB HD

Discussion in 'Epox' started by Westbank, Dec 1, 2006.

  1. Westbank

    Westbank

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    1
    Hi,

    I have an Epox 8K7A+ motherboard with the onboard Highpoint HPT370 IDE Raid controller.
    I'm currently running Windows 2000 with Service Pack 4.

    Few days ago I have installed a Western Digital Caviar (SE) 160 GB hard drive. Sadly, both the Highpoint Bios and Windows didn't recognize the drive as 160 GB but rather as 128 GB.

    I then installed the most up to date bios for the Highpoint Raid Controller which is version 2.352

    Now the Raid Bios is recognizing the hard drive as 160 GB but Windows doesn't.

    If I plug the hard drive directly on the motherboard, Windows will read it as 160 GB.

    Now, do I need to do something in order for Windows to read it properly when plugged to the Raid Controller ? Re-install Windows, re-format or repartition the drive ?

    Any input would be REALLY REALLY appreciated.

    Thank you

    Mark
     
    Westbank, Dec 1, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. We Live For The One We Die For The One

    To get my Xp 2000 to a true 2000 mhz i have to have a FSB of 160 ?

    We Live For The One We Die For The One, Jul 27, 2003, in forum: Asus
    Replies:
    2
    Views:
    371
    Mike Gorman
    Jul 29, 2003
  2. Kath Stennett
    Replies:
    5
    Views:
    528
    Zypher
    Aug 2, 2003
  3. Todd
    Replies:
    6
    Views:
    797
  4. Pete
    Replies:
    1
    Views:
    457
  5. Frank Hahn

    Epox 8K7A+ Repair

    Frank Hahn, Nov 11, 2003, in forum: Epox
    Replies:
    8
    Views:
    525
    Arno Wagner
    Nov 17, 2003
Loading...

Share This Page