Error no. 1013-0

Discussion in 'Acer' started by usmanalifarooq, Jun 8, 2007.

  1. usmanalifarooq

    usmanalifarooq

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    1
    I have an Acer aspire 1640z. It got infected with the Newfolder.exe virus and I had to format the drive C(windows default). Prior to that I had encrypted some audio music files, but I cancelled the encryption and the files started appearing in a weird green color. Now my reinstalled windows media player can't play the files saying that they're being in use by another account holder and that they should be accessed accordingly but that doesn't work. Now I tried to encrypt the files and decrypt them, hoping the problem will go away. But that did not work, as the encryption process gives me the error no.1013-0 message, and doesn't encrypt the files. Now I can't access these audio music files using other media players.Would anyone be kind enough to tell me what I'd need to rectify this situation?
     
    usmanalifarooq, Jun 8, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Sid LABDI

    P4C800DLX new bios: 1013

    Sid LABDI, Nov 10, 2003, in forum: Asus
    Replies:
    7
    Views:
    352
    FairMan
    Nov 19, 2003
  2. Joachim Klein
    Replies:
    0
    Views:
    272
    Joachim Klein
    Nov 16, 2003
  3. Joachim Klein
    Replies:
    0
    Views:
    270
    Joachim Klein
    Nov 20, 2003
  4. Zander
    Replies:
    6
    Views:
    303
    Ayoub
    Nov 21, 2003
  5. Paul Moloney

    A7A266 , Bios 1013 & Athlon XP 2800+

    Paul Moloney, Apr 29, 2004, in forum: Asus
    Replies:
    2
    Views:
    1,359
    Paul Moloney
    May 6, 2004
Loading...

Share This Page