GA-8I945GZME-RH Power issue

Discussion in 'Gigabyte' started by coffeeisgood, Apr 20, 2008.

  1. coffeeisgood

    coffeeisgood Guest

    Got a Gigabyte GA-8I945GZME-RH that is getting no power to it. First
    suspect would be the power supply.

    Tested with different power supply’s and none worked except for the
    one that had a power button on the power supply itself. Basically you
    have to hold this in to get the pc to power on.

    So it seems it may be a motherboard problem. I checked the pin outs
    and they are right. I swapped it with the reset switch to see if that
    would work. nada.

    Any suggestions?

    Thanks

    --
    Posted at author's request, using http://www.HardwareForumz.com interface. Articles individually verified to usenet standards.
    Abuse or Problem, report at http://www.HardwareForumz.com/contact.html
    Thread archive: http://www.HardwareForumz.com/GA-8I945GZME-RH-Power-issue-ftopict90651.html
    coffeeisgood, Apr 20, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Justin Piszcz

    ABIT IC7-G Power Off Issue

    Justin Piszcz, Oct 9, 2003, in forum: Abit
    Replies:
    2
    Views:
    317
    Justin Piszcz
    Oct 11, 2003
  2. Techno Pride
    Replies:
    1
    Views:
    226
    Apollo
    Jul 23, 2004
  3. bill
    Replies:
    4
    Views:
    858
  4. Frank Zimmer
    Replies:
    13
    Views:
    2,486
    Cydrome Leader
    Apr 26, 2011
  5. David Tudor
    Replies:
    0
    Views:
    392
    David Tudor
    Jan 11, 2012
Loading...

Share This Page