GA-K8NS Pro hangs after bios runs

Discussion in 'Gigabyte' started by fndwl, Nov 29, 2007.

  1. fndwl

    fndwl

    Joined:
    Nov 29, 2007
    Messages:
    1
    Hi I have this motherboard with a Athlon 64 3200 chip and 1 gig of memory 2 Ata hard drives and a cdrom and dvd player. The trouble I am having is it won't boot into windows or off the cd or floppy. When it boots up it sees the hard drives but then alls it does is sit with a blinking cursor. I can't boot from a floppy or a cd and of course can't boot from the hard drive. I tried running the quick flash utility while in the bios and it comes up and asks if I want to run it then just sits there. Please Help.

    thank you
    fndwl
     
    fndwl, Nov 29, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Chris Bradley
    Replies:
    10
    Views:
    542
    markjen
    Nov 29, 2003
  2. Jack

    GA-K8NS Pro F2 BIOS

    Jack, Jul 20, 2004, in forum: Gigabyte
    Replies:
    0
    Views:
    340
  3. Thomas Wohlgemuth

    K8NS Pro network problem after hibernation

    Thomas Wohlgemuth, Apr 4, 2005, in forum: Gigabyte
    Replies:
    7
    Views:
    340
    Travis Jordan
    Apr 6, 2005
  4. Marquis

    POST runs OK but PC hangs on boot

    Marquis, Jul 18, 2004, in forum: Hardware
    Replies:
    2
    Views:
    292
    Bob Day
    Jul 18, 2004
  5. Derek LaZard
    Replies:
    7
    Views:
    321
    Justin Stigall [MVP]
    May 17, 2004
Loading...

Share This Page