Gigabyte GA-M61SME-S2

Discussion in 'Gigabyte' started by bodd, Apr 11, 2011.

  1. bodd

    bodd

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    1
    i have a Gigabyte GA-M61SME-S2 with amd 6000+ ihave 2 sata hard drives and 1 ide cd rom and 1 ide burner.The burner is not working so bought a new one but it is a sata burner.My mother board only has 2 sata connectors which are taken so i had to get a ide to sata connector i have connected power to it and pluged into sata connector .computer wont start even took one hd out of sata socket and put burner sata in that one and still woulnt start.So put it back to normal and plugged ide cable back in and its ok.Connected the rom in my sons computer which is older than mine and it works staight away.i have also tried it in one of the hd sata slots and left the ide one in as well and the arrays media sheild see it nearly boots but tells me disk boot failure insert system disk and press enter.i think its some settings in the bois but not sure .somebody please help
    bodd, Apr 11, 2011
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. blackgold
    Replies:
    0
    Views:
    402
    blackgold
    Nov 25, 2003
  2. df

    Gigabyte NF4 review

    df, Nov 15, 2004, in forum: Abit
    Replies:
    4
    Views:
    338
    jlovesiyi
    Dec 3, 2004
  3. Home Theatre Guy
    Replies:
    0
    Views:
    473
    Home Theatre Guy
    Oct 21, 2006
  4. Home Theatre Guy
    Replies:
    0
    Views:
    513
    Home Theatre Guy
    Oct 21, 2006
  5. jsdyer
    Replies:
    5
    Views:
    1,564
Loading...

Share This Page