1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Gigabyte Motherboard - No Signal

Discussion in 'Motherboards' started by Sollych, Jun 5, 2007.

  1. Sollych

    Sollych

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1
    Hi.

    When I power up my computer, I don’t get any monitor signal and don’t hear any beeps. The fans work fine and I am pretty sure the graphics card works too (I have tried it on another computer and it is fine).

    Machine specs:


    Gigabyte GA-SINXP1394 Motherboard.
    2 X 512MB DDR
    Geforce Graphics Card
    Intel Pentium Celeron 2.04GHZ (also have Intel Pentium 3GHZ)

    Is it the RAM that’s bad or the motherboard?
     
    Sollych, Jun 5, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. blackgold
    Replies:
    0
    Views:
    425
    blackgold
    Nov 25, 2003
  2. Steve MITCHAM

    Gigabyte motherboard. Model Type GA-686BX

    Steve MITCHAM, Jul 31, 2003, in forum: Gigabyte
    Replies:
    1
    Views:
    896
  3. John Tan
    Replies:
    1
    Views:
    988
  4. Home Theatre Guy
    Replies:
    0
    Views:
    495
    Home Theatre Guy
    Oct 21, 2006
  5. Home Theatre Guy
    Replies:
    0
    Views:
    528
    Home Theatre Guy
    Oct 21, 2006
Loading...

Share This Page