Handigator for 9CJS

Discussion in 'Chaintech' started by Ginchy, Nov 30, 2003.

  1. Ginchy

    Ginchy Guest

    Does the WOL need to be connected for this to work?

    Should I see a red light on the remote when I press a button....there was
    one when I first pressed a button before I even connected up the c-box but
    now there is none?

    Should I see a power light on the c-box when it is working? There is none
    although the led read out of post/temp works fine!

    Any help of suggestions appreciated.

    I done a search on google and it seems quite a few people have this problem
    but at that time there were no definitive answers.
    Ginchy, Nov 30, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. Ginchy

    Ginchy Guest

    The Wake ON Lan must be connected to the cbox3 and must be enabled in the
    bios for the remote control HANDIGATOR to work.

    Thanks to chaintech support for this information!




    "Ginchy" <> wrote in message
    news:bqdoer$d6v$...
    > Does the WOL need to be connected for this to work?
    >
    > Should I see a red light on the remote when I press a button....there was
    > one when I first pressed a button before I even connected up the c-box but
    > now there is none?
    >
    > Should I see a power light on the c-box when it is working? There is none
    > although the led read out of post/temp works fine!
    >
    > Any help of suggestions appreciated.
    >
    > I done a search on google and it seems quite a few people have this

    problem
    > but at that time there were no definitive answers.
    >
    >
    Ginchy, Dec 1, 2003
    #2
    1. Advertising

  3. Ginchy

    jOhN Guest

    Ginchy wrote:

    > The Wake ON Lan must be connected to the cbox3 and must be enabled in the
    > bios for the remote control HANDIGATOR to work.
    >
    > Thanks to chaintech support for this information!
    >
    >

    That was my next question. Thanks!



    >
    > "Ginchy" <> wrote in message
    > news:bqdoer$d6v$...
    >
    >>Does the WOL need to be connected for this to work?
    >>
    >>Should I see a red light on the remote when I press a button....there was
    >>one when I first pressed a button before I even connected up the c-box but
    >>now there is none?
    >>
    >>Should I see a power light on the c-box when it is working? There is none
    >>although the led read out of post/temp works fine!
    >>
    >>Any help of suggestions appreciated.
    >>
    >>I done a search on google and it seems quite a few people have this

    >
    > problem
    >
    >>but at that time there were no definitive answers.
    >>
    >>

    >
    >
    >
    jOhN, Dec 7, 2003
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. dodo

    handigator 9cjs

    dodo, Nov 3, 2003, in forum: Chaintech
    Replies:
    0
    Views:
    884
  2. Ian

    9CJS "handigator" range?

    Ian, Jan 13, 2004, in forum: Chaintech
    Replies:
    8
    Views:
    898
  3. Lord Dragosani

    CT-9CJS Handigator

    Lord Dragosani, Feb 18, 2004, in forum: Chaintech
    Replies:
    5
    Views:
    1,140
    Lazarus
    Feb 18, 2004
  4. rmandigo
    Replies:
    0
    Views:
    769
    rmandigo
    Apr 6, 2004
  5. jlcarriere
    Replies:
    17
    Views:
    1,353
    Ginchy
    Apr 11, 2005
Loading...

Share This Page