K8MM-ILSR Warm reboot hang

Discussion in 'MSI' started by WCZ, Jul 18, 2006.

  1. WCZ

    WCZ Guest

    Hello,

    I've currently putting together a K8MM-ILSR based system with an Athlon64
    3200+ CPU. I don't have all the bits yet so its not in a final
    configuration but it always hangs when warm rebooting. Whilst running
    Windows it seems pretty rock solid, no crashes or anything. If I do a
    restart then it shuts down normally but when you would expect to see the
    POST screen come up, the monitor just goes into standby and that's where the
    machine stops - it doesn't go on to boot windows.

    I've flashed the BIOS to the latest (3.7 I think) but I didn't check the
    reboot issue before flashing.

    Does anyone have any ideas what might be the problem?

    Many thanks.

    Dave.
    WCZ, Jul 18, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. WCZ

    ys Guest

    Hi, Take the whole mainboard out of the casing and test outside the
    casing. maybe main board power short or psu no good.

    WCZ wrote:
    > Hello,
    >
    > I've currently putting together a K8MM-ILSR based system with an Athlon64
    > 3200+ CPU. I don't have all the bits yet so its not in a final
    > configuration but it always hangs when warm rebooting. Whilst running
    > Windows it seems pretty rock solid, no crashes or anything. If I do a
    > restart then it shuts down normally but when you would expect to see the
    > POST screen come up, the monitor just goes into standby and that's where the
    > machine stops - it doesn't go on to boot windows.
    >
    > I've flashed the BIOS to the latest (3.7 I think) but I didn't check the
    > reboot issue before flashing.
    >
    > Does anyone have any ideas what might be the problem?
    >
    > Many thanks.
    >
    > Dave.
    ys, Jul 18, 2006
    #2
    1. Advertising

  3. WCZ

    WCZ Guest

    "ys" <> wrote in message
    news:...
    > Hi, Take the whole mainboard out of the casing and test outside the
    > casing. maybe main board power short or psu no good.


    I've got a brand new case and PSU coming today so hopefully that will solve
    the problem.

    >
    > WCZ wrote:
    >> Hello,
    >>
    >> I've currently putting together a K8MM-ILSR based system with an Athlon64
    >> 3200+ CPU. I don't have all the bits yet so its not in a final
    >> configuration but it always hangs when warm rebooting. Whilst running
    >> Windows it seems pretty rock solid, no crashes or anything. If I do a
    >> restart then it shuts down normally but when you would expect to see the
    >> POST screen come up, the monitor just goes into standby and that's where
    >> the
    >> machine stops - it doesn't go on to boot windows.
    >>
    >> I've flashed the BIOS to the latest (3.7 I think) but I didn't check the
    >> reboot issue before flashing.
    >>
    >> Does anyone have any ideas what might be the problem?
    >>
    >> Many thanks.
    >>
    >> Dave.

    >
    WCZ, Jul 20, 2006
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Bernd
    Replies:
    1
    Views:
    377
    Bernd
    Oct 15, 2003
  2. Kevin Collins

    Re: K7VTA3 ver 8 will not warm reboot

    Kevin Collins, Apr 2, 2004, in forum: ECS
    Replies:
    2
    Views:
    345
    TX_Dude
    Apr 11, 2004
  3. Rupesh Patre
    Replies:
    0
    Views:
    358
    Rupesh Patre
    Nov 15, 2003
  4. Stas
    Replies:
    22
    Views:
    2,083
    Stas27
    Jan 4, 2005
  5. Vigor
    Replies:
    5
    Views:
    546
    Vigor
    Dec 6, 2005
Loading...

Share This Page