KN8 SLI & Memory problem

Discussion in 'Abit' started by MonkeyRFC, Nov 15, 2006.

  1. MonkeyRFC

    MonkeyRFC

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    1
    Hi,

    I have just built a new system with the following

    KN8 SLI MBO
    WD Raptor HDD
    AMD 64 3800 SKT 939
    NVIDIA 7950GT PCI E
    2GB CORSAIR DDR400

    I couldnt get windows to install as I kept getting a BSOD or it would freeze. Messed about with the RAM and it worked but only with 1GB inserted into DIMM2.

    DUAL Mode doesnt work either. I have tried different RAM (Corsair DDR400 but 512MB) but get the same problems.

    Also updated the BIOS to the latest one.

    It seems to me that there may be a problem with the MBO. But Im no expert.

    Any help or advice would be appreciated.

    Thanks
     
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. don
    Replies:
    0
    Views:
    335
  2. pausmann

    KN8 SLi problem

    pausmann, Apr 29, 2006, in forum: Abit
    Replies:
    0
    Views:
    547
    pausmann
    Apr 29, 2006
  3. pausmann

    abit kn8 sli overclocking-problem

    pausmann, Apr 30, 2006, in forum: Overclocking
    Replies:
    0
    Views:
    384
    pausmann
    Apr 30, 2006
  4. Distorted Vision

    KN8 SLI Memory Problem

    Distorted Vision, Apr 4, 2007, in forum: Abit
    Replies:
    0
    Views:
    1,042
    Distorted Vision
    Apr 4, 2007
  5. Distorted Vision

    KN8 SLI Memory Problem

    Distorted Vision, Apr 4, 2007, in forum: Abit
    Replies:
    0
    Views:
    752
    Distorted Vision
    Apr 4, 2007
Loading...

Share This Page