Known incompatibility with ZNF3-150 and nVidia GF3 Ti cards?

Discussion in 'Chaintech' started by Randy Miller, Jan 17, 2004.

  1. Randy Miller

    Randy Miller Guest

    I just got this board and it won't boot up past the initial screen
    with either of my GF3 Ti cards in. I have a 200 and 500 both, and they
    both go thru post and then go to another screen with a blinking cursor
    in the upper left corner of the screen. If I take out the GF3 card
    and put an old Lightspeed 128 in a pci slot it boots fine! Makes no
    sense that an nVidia chipset wouldn't get along with nVidia cards, but
    it may be planned that way too, to force me to buy an ATI card ;)
    Randy Miller, Jan 17, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Randy Miller

    ZNF3-150 boot glitch

    Randy Miller, Jan 27, 2004, in forum: Chaintech
    Replies:
    1
    Views:
    907
    neil sherwood
    Jan 29, 2004
  2. Chumprock

    ZNF3-150 just died?

    Chumprock, May 24, 2004, in forum: Chaintech
    Replies:
    1
    Views:
    917
    Wolfgang Thode
    Jun 4, 2004
  3. Replies:
    2
    Views:
    1,043
  4. Replies:
    0
    Views:
    1,447
  5. Daniel Yates

    GF3 Ti200 - GF3 Ti4200

    Daniel Yates, Sep 4, 2003, in forum: Overclocking
    Replies:
    21
    Views:
    718
    Nitza666
    Sep 10, 2003
Loading...

Share This Page