1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

memory access slows down when video card installed

Discussion in 'PC Hardware' started by Nicolas Noiseux, Nov 5, 2007.

  1. I have a amd athlon64 3200+ in a motherboard with onboard geforce6100 video.
    When it powers up it tests ram. With different pci-e video options it takes:
    onboard video 86 sec
    ati x600le 64 sec
    geforce 7100 106 sec

    The pci-e video card disables the onboard video, and the full memory is
    tested.
    Any ideas why the different times?
     
    Nicolas Noiseux, Nov 5, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Nom
    Replies:
    14
    Views:
    1,908
    Cappo
    Jul 1, 2003
  2. John Maynard Keynes

    P4P800 slows down hour by hour after boot

    John Maynard Keynes, Jul 10, 2003, in forum: Asus
    Replies:
    4
    Views:
    306
    Ayoub
    Feb 20, 2004
  3. David Pipe
    Replies:
    2
    Views:
    261
  4. Rich
    Replies:
    2
    Views:
    242
    timmy
    Apr 7, 2005
  5. Mitzek001

    8KHA+ slows down to a crawl

    Mitzek001, Oct 13, 2003, in forum: Epox
    Replies:
    4
    Views:
    514
    Tom McCauley
    Oct 14, 2003
Loading...

Share This Page