1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Motherboard Fan Problems

Discussion in 'Motherboards' started by Trafficflow, Feb 14, 2009.

  1. Trafficflow

    Trafficflow

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    1
    I have a problem with my Cpu fan not working correctly. The fan tries to turn on a bootup. I checked and I have voltage on the terminals but the voltage goes away after boot up. I am working on a P4 for practice so when I do a build I will have some knowledge. The mobo is a Dell optiplex 170L.I have tried different fans and they do the same thing. Can anybody help please I am not sure what to o now? Do I have the option to hook on something else or can I use the power supply?
     
    Trafficflow, Feb 14, 2009
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Wayne Youngman
    Replies:
    4
    Views:
    331
    Too_Much_Coffee ®
    Sep 9, 2003
  2. Lynn
    Replies:
    1
    Views:
    286
  3. rms
    Replies:
    3
    Views:
    305
    borolad@myowseintheboro.org
    Aug 18, 2004
  4. louisk
    Replies:
    0
    Views:
    472
    louisk
    Sep 24, 2005
  5. kgs
    Replies:
    21
    Views:
    805
Loading...

Share This Page