ms-6380e raid bios hanging?

Discussion in 'MSI' started by scribble, Jul 26, 2006.

  1. scribble

    scribble

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    1
    Hi all,

    Recently aquired an MSI ms-6380e v1.0. Basically it goes POST then once it get's to the "scanning IDE for raid array's", after it scans it states it can not find any arrays (i dont have any installed) and then states "press cntrl-f to go to setup or escape (i think) to continue booting".

    Pressing either combination does nothing. Keyboard numlock is functional and so is CNTRL-ALT-DEL. Also before it goes POST i press DEL to eneter setup. I get GO->setup as you would then it goes to the raid scanning. It's like the MOBO is receiving the keyboard signal and confirming by saying it's going to do something then doesnt do it?

    Im puzzled :confused:

    Any help appreciated




    Thanks for your time,
    Scribble
    scribble, Jul 26, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. cappy
    Replies:
    2
    Views:
    6,036
    Oldguy
    Aug 8, 2003
  2. Kevin R.
    Replies:
    0
    Views:
    398
    Kevin R.
    Sep 6, 2003
  3. Ben Begg
    Replies:
    2
    Views:
    511
    Kevin R.
    Sep 7, 2003
  4. parker
    Replies:
    5
    Views:
    2,646
    Steve
    Sep 18, 2003
  5. Jason
    Replies:
    2
    Views:
    555
    Jason
    Mar 7, 2004
Loading...

Share This Page